Site logo

Maak je website of webshop met het Oostends internetbedrijf OMJB en geniet van 1 jaar gratis Website Abonnement

Met decennia ervaring in de horeca en op het gebied van marketing, webtechnieken, WordPress en hosting, gekoppeld aan vernieuwende inzichten van jonge marketeers en een nauwe samenwerking met gespecialiseerde partners, maakt van het Oostends internetbedrijf OMJB – Online Met Je Business – een stevige partij om je website of webshop te (helpen) bouwen, te onderhouden en (helpen) te promoten.

OMJB

OMJB staat voor Online Met Je Business en is een recent dienstenpakket van het Oostends koppel Carmen Wouters en Peter Kuipers aangevuld met een straf team van freelancers die ingezet worden op het moment dat het nodig is. Zo kan OMJB enerzijds de prijzen laag houden en anderzijds snel reageren met een oplossing. 

De freelancers worden ingezet voor zowel de kleine klussen als voor grotere projecten. Samen werkt het team van specialisten aan je website en je online communicatie. Ze verwerken al je ideeën in een plan en helpen je met al je vragen. En al is het OMJB-team heel divers, je hebt altijd één aanspreekpunt: Carmen of Peter. En met hun bureel in Oostende, zijn ze ook heel dichtbij.

Straf team

Peter is de sparringpartner. Hij helpt je bij het bepalen welke dienst(en) jij wel nodig hebt om online te scoren met je zaak of bedrijf. Hij vertelt je er alles over; in alle transparantie en zonder commerciële blabla. Maxim is de designer en tekstschrijver van OMJB. Hij ontwerpt en geeft je website vorm rekeninghoudende met je wensen, maar ook dat je site online toegankelijk en gebruiksvriendelijk is. Het is een echte creatieve duizendpoot met technische know-how.

Rob is de eindredacteur van ‘Online Met Je Business’. Hij leest alle teksten tot driemaal toe na, haalt er de spellingsfouten uit, hertaalt zonodig de teksten voor je doelgroep, en zorgt ervoor dat Google ze ook leuk vindt. Sabrina is het grafische talent. Van logo tot volledige huisstijl, van banner tot een volledig magazine; zowel voor online als offline gebruik. Het is allemaal mogelijk; ze heeft het in de vingers.

Website Support Online Met Je Business

Het technisch brein is het duo Alex en Bart. Zij zorgen voor het technische onderhoud van jouw website of webshop. Updaten van de plugins, thema’s,… en zorgen dat alle aspecten van je website altijd goed beveiligd zijn, beheersen ze als geen ander. En dan is er Carla, de Chef Online Marketing van OMBJ. De Sociale Media hebben voor haar en haar team geen geheimen meer. Maar ook voor je blogposts, e-mailmarketing, je online regie en de interactie met je prospects kan je op haar beroep doen.

Samen bouwen we je website of webshop

Het technisch brein is het duo Alex en Bart. Zij zorgen voor het technische onderhoud van jouw website of webshop. Updaten van de plugins, thema’s,… en zorgen dat alle aspecten van je website altijd goed beveiligd zijn, beheersen ze als geen ander. En dan is er Carla, de Chef Online Marketing van OMBJ. De Sociale Media hebben voor haar en haar team geen geheimen meer. Maar ook voor je blogposts, e-mailmarketing, je online regie en de interactie met je prospects kan je op haar beroep doen.

Webdesign

Samenwerken aan het webdesign van je site of shop; dat is het idee bij OMJB. Zo bespaar je heel wat kosten en doe je zelf helemaal je ding. De website of webshop heeft jouw uitstraling en jouw gevoel zit er in. En dit is niet onbelangrijk voor je klanten. Maar het webdesign is profesioneel onderbouwd en je kan terug vallen op de jarenlange expertise in webdesign van OMJB die je helpt bij het opzetten van je website of webshop. Alles wordt uitgelegd op een verstaanbare manier zonder moeilijk termen en indien nodig doen we het met een video.

Website Support

Website Support is ideaal voor iedereen met een website of webshop. Onze formule is heel simpel. Je vertelt ons welke support je nodig hebt, en wij voeren die uit. Optimaliseren van de pagina’s voor zoekmachines zodat je site wordt gevonden, koppelen en/of integreren van je sociale-mediakanalen, het opschonen van je beeldenbank,  het maken van een nieuwe pagina en het schrijven van de teksten.

Maar ook support bij het configureren of installeren van een plugin zijn maar enkele online diensten die OMJB voor je kan doen. Je kan aan een voordelig tarief de diensten betalen per maand, per strippenkaart of per uur. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Website Abonnement

Het Website Abonnement is het technische luik van je website of webshop. OMJB houdt die permanent in de gaten want de veiligheid ervan is een prioriteit in dit dienstenpakket. Dagelijks maakt OMJB één of meerdere back-ups die worden bewaard in een apart datacentrum. Ook het SSL-certificaat is inbegrepen, wat betekent dat er een beveiligde laag geplaatst wordt tussen een server en een internet browser waardoor de gegevens beveiligd worden. 

OMJB controleert ook 4 keer per dag je website of webshop op updates. En je plugins en thema’s staan onder permanent toezicht zodat het updaten snel kan. Inbegrepen in het Website Abonnement zijn ook de domeinnaam van je website of webshop en onbeperkt aantal e-mailadressen.

SEO en Conversie Optimalisatie

SEO – Search Engine Optimization of zoekmachineoptimalisatie in het Nederlands – draait om het helpen van zoekmachines bij het begrijpen en presenteren van content. De optimalisatie kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine, op de voor die webpagina relevante trefwoorden, trefwoordcombinaties en zoektermen. 

SEO en Conversie Optimalisatie gaan hand in hand voor elke website.  Dankzij de optimalisatie voor zoekmachines wordt je website goed gevonden in Google. Je Online Marketing loopt goed. Kortom: er komt genoeg verkeer naar je website. Toch haal je niet voldoende rendement uit deze bezoekers: ze converteren te weinig, niet vaak genoeg, of de orderwaarde is te laag. Heb je het gevoel dat het beter kan? Dan moet je OMJB de opdracht geven om de Conversie Optimalisatie aan de slag te gaan. Met andere woorden: je probeert het maximale uit je bezoekers te halen.

Naast het bouwen van websites en webshops helpt OMJB je ook graag met al je grafische ontwerpen zoals het maken van flyers, banners, je logo en huisstijl. Maar ook de opmaak van je magazines, prijslijsten en zelfs bierkaartjes ligt binnen onze mogelijkheden. Naast het ontwerp kan OMJB je ook helpen met het op maat maken van beelden, met het bewerken van de foto’s voor je webshop, achtergronden verwijderen,… En voor de kosten moet je het niet laten. 

Online Marketing

Het gebruik van Online Marketing is ook voor jou een must in het promoten van je zaak, bedrijf of activiteit in Oostende. Het biedt je een enorme kans om met je doelgroep in contact te komen. Het zorgt voor meer naamsbekendheid en heeft een grote invloed op de ranking van jouw website in Google. 

De kans is groot dat jouw concullega’s er al gebruik van maken, en dat betekent dat zij op dit gebied voorlopen. Maar dat wil nog niet zeggen dat ze dit op de juiste en op een professionele manier doen. Online Marketing verandert trouwens permanent. Wat vandaag hip is, is morgen achterhaald.

website webshop Oostende Lokaal

Online Marketing is ook zoveel meer dan wekelijks een berichtje posten op de sociale-media-kanalen zoals Facebook of Instagram. Denk bijvoorbeeld aan Content Writing of het schrijven van informatieve artikels. Hiermee maak je klanten door het helpen van jouw prospects. En helpen doe je door je kennis in je vakgebied te delen. Op die manier waarderen de prospects je en belonen ze je daarvoor door klant te worden. 

Maar ook het contacteren van je klanten via E-mail, het posten van promoties en aanbiedingen in Google Maps, klanten uitnodigen om een review te schrijven en de Messenger chatbot behoort tot de Online Marketing.

Vooraleer OMJB er aan de slag mee kan gaan, wordt natuurlijk eerst de strategie bepaald. Wat is jouw verhaal? Wie is je doelgroep? Wat wil je er precies mee bereiken? Nadat die is uitgeschreven, wordt dan gestart met het verzamelen en schrijven van de content. Waarschijnlijk ben je al in het bezit van artikeltjes, blognota’s, mooie beelden, kennis en inspirerende verhalen. Dat is wat we zoeken. 

Al deze informatie wordt gebruikt voor het posten van de berichten via de verschillende kanalen. Heb je nog geen of te weinig content? Dan helpt OMJB je die te verzamelen met tips en weetjes.

Heb je een briljant idee?

Maar ontbreekt het je aan het plan om het uit te voeren en weet je nog niet hoe het volledig uit te werken? Contacteer OMJB. Door een frisse blik te werpen op je website, je Sociale Media en/of je businessplan kan OMJB nieuwe inzichten geven. Hierbij zetten de gemotiveerde teamleden niet alleen hun ervaring maar ook handige tools in opdat ook jij online zou kunnen scoren. 

Opmerkingen

  • Er zijn nog geen reacties.
  • Voeg een commentaar toe