Bedrijf in de Kijker:

BEACHPAWS | Hippe accessoires voor je viervoeter

Deel op Sociale media:

BEACHPAWS staat voor hippe, kwalitatieve accessoires met een hoog draagcomfort voor de hond. Alle producten worden handmatig én lokaal vervaardigd te Oostende.

 

Evelyne startte BEACHPAWS in 2016 na een zoektocht naar een mooie halsband voor haar hondjes. De dierenwinkel had haar goesting echter niet en aangezien ze net haar allereerste naaimachine had gekregen van haar moeder waagde ze zelf een poging.

 

Na halsbanden maken voor haar eigen woeffies en die van vrienden en familie bleek er al gauw heel wat interesse voor haar ontwerpen. En oefening baart kunst, want op 4 korte jaren heeft Evelyne een breed gamma aan producten ontwikkeld die mooi, duurzaam en kwaliteitsvol zijn.

 

Als dogmom van powerbreeds moest en zou Evelyne een sterk product ontwikkelen. Pas toen ze 100% tevreden was, heeft ze dan ook de sprong genomen. Begin 2018 is BEACHPAWS als webwinkel officieel geboren.

 

De BEACHPAWS collectie omvat onder meer halsbanden en bijpassende leibanden, leuke bandana’s, kussens, harnassen,… noem maar op! Maar de main focus blijft nog steeds liggen op het maken van unieke, stevige halsbanden. Zelfs nu streeft Evelyne nog steeds naar verbetering en perfectie.

 

Maar de missie van BEACHPAWS is tweeledig: naast leuke accessoires die je viervoeter verdient willen we natuurlijk ook dieren helpen die het minder fortuinlijk hebben. Via elk verkocht handgemaakt item doneert BEACHPAWS voeding, spullen of andere noodzakelijkheden aan dieren in nood. Je kunt alle donaties volgen op Facebook en Instagram!

 

Voor wie houdt van avontuurlijke uitstapjes met de hond èn fashion, is bij www.beachpaws.be dan ook aan het juiste adres.

 

Heb je advies nodig bij de aankoop van de juiste BEACHPAWS halsband of bandana? Neem gerust contact op, alles kan tevens op maat gemaakt worden.

 

Naar het profiel van BEACHPAWS

Bedrijven in de kijker:

Coost | Wonen aan zee

Coost is een uniek project van 57 assistentiewoningen in hartje Oostende. Het historische pand uit de jaren ’20 werd karaktervol gerenoveerd naar de noden van vandaag

Sweets from Sweetie

Midden in het hart van Oostende aan de gezellige Kappellestraat vind je Sweetie dat sinds eind vorige eeuw jou voorziet van lekkernijen.     Hier

Kookworkshops in Kim’s Kitchen

Kim ontvangt jullie graag in haar kookstudio Kim’s Kitchen te Oostende voor huiselijke kookworkshops, geïnspireerd door de wereldkeuken. Stap voor stap deelt ze de geheimen

Nieuwsbrief:

Blijf op de hoogte van een nieuwe Oostendse ondernemer in de kijker. Wekelijks houden we je op de hoogte van nieuwe adressen en ondernemers uit Oostende.