Site logo

Hoe het werkt

In een paar stappen jouw zaak online.

1. Hoe te starten

Welkom bij Oostende Lokaal, dé online shoppinggids van Oostende! Leuk dat je je zaak wil toevoegen. In principe kan iedereen die in Oostende een bedrijf heeft die toevoegen aan Oostendelokaal.be enkel rubrieken die we niet toelaten op Oostendelokaal zijn, oa: dating websites, erotische websites.

2. Kies een categorie

Klik op de categorie die het beste bij uw bedrijf past. Staat uw categorië er niet bij stuur ons dan een berichtje en wij zullen indien mogelijk het nodig doen.

3. Creëer je account

Maak je account aan om je zaak toe te voegen. Log gemakkelijk in met je Google of Facebook account. Eén klik op de knop volstaat.

Je kan te allen tijde je listing wijzigen en ook de bezoekersaantalen en statistieken raadplegen.

4. Voeg je zaak toe

Ook al zijn niet alle velden verplicht om in te vullen, willen we je toch aanraden zoveel mogelijk in te vullen. Hoe meer je invult hoe beter je gevonden wordt.

Kies zeker een leuke cover image, want dat is het eerste wat de bezoeker ziet van je zaak.

5. Preview

Als laatste stap tonen we je een overzicht van alle ingevulde informatie. Ben je tevreden over je listing? Dien hem dan in.

 

Wij controleren de ingevulde informatie en zetten je vermelding actief. 

6. Na het inzenden

Na het goedkeuren van de listing krijg je automatisch een email dat je listing goed gekeurd is. Daarna kan je via je login ook de statistieken bekijken, hoe vaak de listing is bezocht onder andere.