Bedrijf in de Kijker:

Modest, de nieuwe kruidenier

Deel op Sociale media:

Modest is de eerste verpakkingsvrije winkel in hartje Oostende. De winkel omhelst bescheidenheid en focust zich op afvalarm, lokaal en biologisch boodschappen doen. Intussen groeide de zaak uit tot een kleine ecologisch verantwoorde supermarkt met maar liefst meer dan 500 producten.

 

Het uitgebreide assortiment varieert van voeding in bulk tot milieuvriendelijke badkamer- en huishoudproducten. Zo kan men bij Modest terecht voor droogvoeding zoals bijvoorbeeld pasta’s, rijst, ontbijtgranen, noten, zaden en peulvruchten. Maar ook het verse aanbod is uitgebreid: lokaal bereide zuivelproducten, biologische groenten, fruit en vegan en glutenvrije afhaalgerechten zoals groententaart, burgers, lasagne en cake. Daarnaast is er tevens een ruime keuze aan olie en azijn, specerijen, koffie, thee, smeerpasta’s en dranken.

 

Het is de bedoeling dat men als consument zelf herbruikbare verpakkingen meeneemt naar de winkel om de afvalberg en overdadige verpakkingscultuur tegen te gaan. Je kan er je zakken en potjes naar hartenlust vullen. Vervolgens wordt aan de kassa het gewicht van jouw verpakking afgetrokken.

 

Heb je geen tijd om boodschappen te doen? Voortaan kan je ook jouw winkeltas en lege potjes afleveren aan de winkel en later jouw boodschappen ophalen wanneer het wel past.

Kan je helemaal niet tot de winkel komen? Dan levert Modest jouw gevulde boodschappentas aan huis. Op www.bemodest.be vind je alle informatie en het volledige aanbod terug. Stel er jouw boodschappenlijstje samen en kom langs in de winkel of neem contact op met Modest!

 

Bekijk het profiel van Modest

Bedrijven in de kijker:

Coost | Wonen aan zee

Coost is een uniek project van 57 assistentiewoningen in hartje Oostende. Het historische pand uit de jaren ’20 werd karaktervol gerenoveerd naar de noden van vandaag

Sweets from Sweetie

Midden in het hart van Oostende aan de gezellige Kappellestraat vind je Sweetie dat sinds eind vorige eeuw jou voorziet van lekkernijen.     Hier

Nieuwsbrief:

Blijf op de hoogte van een nieuwe Oostendse ondernemer in de kijker. Wekelijks houden we je op de hoogte van nieuwe adressen en ondernemers uit Oostende.