Bedrijf in de Kijker:

Marebello | Italiaans tafelen aan de Zeedijk

Deel op Sociale media:

What’s in a name? Dit prachtige restaurant ligt letterlijk a la mare, geniet niet alleen van heerlijke Italiaanse specialiteiten, maar ook van een heerlijk uitzicht op de zee op een steenworp afstand van het Casino.

Niet alleen het uitzicht, ook het menu herinnert je eraan dat je aan de zee bent. Dagverse risotto met zeevruchten en de Marebello pizza, de ultieme pizza fruti di mare met een toets van chilli olie brengen de zee ook op je bord. Reken op royale porties en zeer correcte prijzen, perfect voor na een lange strandwandeling.

Probeer ook zeker de specialiteit: huisgemaakte Osso Bucco en de huisgemaakte lasagna.

 

Bekijk het profiel van Marebello

Bedrijven in de kijker:

Coost | Wonen aan zee

Coost is een uniek project van 57 assistentiewoningen in hartje Oostende. Het historische pand uit de jaren ’20 werd karaktervol gerenoveerd naar de noden van vandaag

Sweets from Sweetie

Midden in het hart van Oostende aan de gezellige Kappellestraat vind je Sweetie dat sinds eind vorige eeuw jou voorziet van lekkernijen.     Hier

Nieuwsbrief:

Blijf op de hoogte van een nieuwe Oostendse ondernemer in de kijker. Wekelijks houden we je op de hoogte van nieuwe adressen en ondernemers uit Oostende.