Site logo
 • Hannelore Vens
  12 april 2020 in 08:43

  Ik ging ten rade bij Mia Deheegher om mijn mentale weerbaarheid te verhogen. Dit omwille van zware periode in mijn leven met medische problemen. Mia leert me om gebeurtenissen die me moedeloos maken, om te buigen in een leermoment. Ze toont me hoe ik de humor kan inzien van elke hachelijke situatie waar ik in verzeild geraak. Na 2 maanden intensieve begeleiding bij Mia voelde ik me al sterker in mijn schoenen staan, dan na jaren begeleiding van vorige mental coach.
  Ondertussen heb ik reeds 8 maanden gesprekken met Mia, a rato van 3 per maand.
  De tools die Mia me aanreikt helpen me elke dag mentaal en fysiek te groeien in mijn pad als mens en topsporter.

  Overall Rating

  Hospitality

  Service

  Pricing

 • info
  13 april 2020 in 09:28

  Ik ken Mia als een heel integer persoon. Zij bezit heel wat kennis en inzicht van de mens: zowel professioneel als op persoonlijk vlak straalt zij dit uit.
  Haar visie, manier van denken en haar handelen naar een professionele vooruitgang staan op één lijn. Daarbij is Mia steeds bereid om een gesprek aan te gaan en te luisteren zodat je eigen waarden en doelstellingen nooit uit het oog worden gehouden.
  Mia geeft jou de waardering die je nodig hebt en je voelt dat zij geen oordeel geeft maar samen met de andere, luisterend en met een open hart vol kennis, klaar staat om stappen vooruit te zetten.

  Overall Rating

  Hospitality

  Service

  Pricing

 • Kerckhof Céline
  6 mei 2020 in 15:58

  Ik ging bij Mia langs omdat ik met veel ups and downs zit. Door ik al sinds mijn kindertijd geen gemakkelijke weg bewandel! Mia helpt me om positief vooruit te kijken , het verleden los te laten en in het nu te leven, samen met sport!

Voeg een review toe