Site logo

Veelgestelde vragen

Is het echt gratis?

Ja, een basis vermelding zoals je die vandaag aanmaakt is en blijft 100% gratis op Oostendelokaal.be. 

Wat gebeurt er na het eerste jaar?

Ongeveer 2 weken voor het verlopen van je listing krijg je een e-mail om deze te verlengen, aan te passen of te verwijderen. Reageer je niet op deze e-mail of voer je geen verandering door dan verloopt je vermelding automatisch.

Zijn er na het eerste jaar kosten?

Nee, een basis listing is en blijft gratis. Bij een premium vermelding wordt er een klein bedrag per maand of jaar in rekening gebracht. LET OP: momenteel hebben we geen premium vermeldingen.

Kan ik mijn listing ook verwijderen?

Ja, natuurlijk. De listing kan via het aangemaakte account verwijderd worden. Heb je de login niet meer, dan kan je ons mailen en na controle doen wij de rest. 

HOe verdienen jullie geld?

In de toekomst hopen we ook premium vermeldingen aan te bieden. Je zou dan bijvoorbeeld bovenaan komen te staan in de zoekresultaten of je hebt de mogelijkheid om meer foto’s te uploaden. Momenteel bieden we dat niet aan.

Wij plaatsen op termijn advertenties van Google en geïnteresseerde bedrijven op Oostendelokaal.be waarbij de inkomsten een deel van de kosten betalen.

bij wie moet ik zijn voor meer informatie

Onze gegevens zijn als volgt:

Oostendelokaal.be
VU: Carmen Wouters
Pontonstraat 16/0101
8400 Oostende 
BTW:  BE0885.138.658
E: contact@oostendelokaal.be

Waarom dit initiatief ?

Oostendelokaal.be is een initiatief om de Oostendse ondernemer te steunen. Wij bieden ook webdesign en hostingdiensten aan. Oostendelokaal.be is enerzijds een manier om te laten zien wat we kunnen en anderzijds doordat we toegang hebben tot hosting kost het ons niet meer dan de tijd die we er in steken. Om mede ondernemers in Oostende te promoten.